Családi
Zalakarosi pihenés
Zalakarosi pihenés
Karos Garden Family Resort
Eredeti ár:
38 700 Ft
Kedvezményes ár:
21 900 Ft
Az ajánlat még érvényes:
-43%
4 nap,
3 éjszaka
Ellátás nélkül
2 felnőtt

Mit tartalmaz az ajánlat?

  • Karos Garden Family Resort, Zalakaros
  • 4 nap / 3 éjszakás pihenés 2 fő részére
  • Ellátás: Önellátás
  • Elhelyezés: 4 + 2 fős családi superior apartmanban. Teljesen felszerelt konyhák: kerámialapos tűzhely, hűtőszekrény, edény-és étkészlet, evőeszközök, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító (400 méterre a zalakarosi fürdőtől)
  • PLUSZ+: Kültéri játszótér, játékok,ingyenes baba barát felszerelések: utazó babaágy, pelenkázó, etetőszék
  • PLUSZ+: Zárt parkoló az udvarban és tűzrakóhely
  • PLUSZ+: Időjárás függvényében: Szabadtéri medence, Gyermekpancsoló, Napozóágyak a medence partján
  • TIPP!: A népszerű zalakarosi fürdő csupán 400 méterre található

Az igénybe vétel feltételei:

  • Felhasználható: 2019.09.02-2020.04.30-ig hétköznapokon és hétvégeken előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében, írásos visszaigazolás alapján.
  • A csomag a kiemelt időszakban csak felár ellenében foglalható
  • Kiemelt időszakok: Őszi Szünet (2019.10.22 - 11.03.), Karácsony és Szilveszter (2019.12.20-2020.01.05.), Húsvét (2019.04.08 - 04.15.)
  • Kiemelt időszaki felárak: plusz 16 800 Ft / csomag / 2 fő / 3 éj
  • Kiemelt Éjszaka hosszabbítás: 12 900 Ft / 2 fő / éj
  •  Félpanziós ellátás igényelhető: a szálláshelytől 150 m-re található étteremben igényelhető: Felnőtteknek és 12 év feletti gyermekeknek: 3700 Ft / fő / alkalom, gyermekeknek 0-12 éves kor között (fél adag): 1850 Ft / fő / alkalom ( amennyiben egész adagot szeretnének a gyermeknek igényelni, kérjük foglalásnál jelezni szíveskedjen.)
  • A kedvezményes csomagajánlat igénybevételének feltétele, a csomag alapárának előre történő kifizetése, - ez vonatkozik a Szép Kártyás fizetésekre is - melyet a kedvezmény mértékére való tekintettel, lemondás esetén visszafizetni nem áll módunkban
  • A lefoglalt időpont egy alkalommal, írásban módosítható
  • Az utalvány ajándékozható
  • IFA külön fizetendő: 500 Ft/fő/éj (18 év felett)
  • SZÉP kártyát is elfogadunk!
  • Több utalványt is vásárolhatsz!

 

 

A szálláshely bemutatása:

Magas színvonalú, teljes körűen felszerelt, modern apartmanok várják érkező vendégeket, legyen az egy családi nyaralás vagy egy relax hétvége kettesben Zalakaroson. A kellemes hangulatú belső kialakítás az apartmanokban, saját terasz és erkély, különleges atmoszférájú belső kert medencével és gyermek pancsolóval, játszótérrel együttesen biztosítja a tökéletes kikapcsolódás élményét az egész család számára.
A szobák leírása:

Kétszintes családi apartmanok felépítése:
FÖLDSZINT: teljesen felszerelt konyha (kerámialapos főzőlap, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző, teljes edény-és étkészlet), nappali (kihúzható kanapé, TV, tágas fürdőszoba (tágas zuhanyzóval), törölközőt biztosítunk, terasz kerti garnitúrával.
EMELET: 2 hálószoba (1 db franciaágyas, 1 db különágyas szoba), erkély. Az apartman mindkét szintje klimatizált.
Programok:

Programlehetőségek Zalakaros és környékén:
Lazulj el Magyarország egyik leghíresebb fürdővárosában, Zalakaroson csupán 400 méterre található négycsillagos Karos Garden Family Resort Családi Üdülőfaluban!
Fedezd fel a Kis-Balatont bringával, kirándulj nagyokat friss levegőn a zalai dombokon! Kóstold meg a környék legjobb borait és hagyományos tájjelegű ételkülönlegességeit!
Zalakarosi Fürdő:
A Karos Garden Family Resort**** Családi Üdülőfalutól csupán pár percnyi sétára található az ország egyik leghíresebb élményfürdője. A fürdőn a hagyományos gyógykezelések mellett, az ország egyik legnagyobb kül- és beltéri családi élményfürdő található. Kültéri és beltéri gyermekvilággal, családi szaunával felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt ezen felül pedig több mint 200 féle vizi attrakcióval, gyermek animációval, programokkal, szaunavilággal várja vendégeit. Nyáron a 16 hektáron elterülő élménystrand, az újonnan kialakított Adrenalin csúszdaparkkal a strandnak az extrémebb elemei felejthetetlen élményt nyújtanak a fiatal felnőtteknek és a tini korosztálynak.
A családi élmények mellett a senior korosztálynak is garantált kikapcsolódást nyújt, a 2000 méter mélyről feltörő egyedülálló összetételű gyógyvíz és az erre épülő gyógyászati központ. Ezen felül még reumatológiai szakrendelés, TB által támogatott gyógy- és wellness kezelések állnak rendelkezésre.
Zalakaroson, a város főterén rendezvényekkel, koncertekkel és szabadtéri programokkal, kézműves vásárral várják a látogatókat. Ezen kívül a helyi kézműves, termelői piac is található itt. A piac tavasztól őszig minden nap 8:00 - 20:00 óráig tart nyitva.
Termáltó és Ökopart:
Zalakaros másik fő attrakciója a hangulatos Termáltó és Ökopart, ami kiválóan alkalmas a szabadtéri időtöltésre, körbe lehet futni, vagy akár nordic walkingozni. A termáltóhoz érkező vendégek legelső állomása a különleges architekturájú fogadóépület, melynek egyik legizgalmasabb pontja az épülethez tartozó, tizenöt méter magas kilátótorony, ahonnan csodás panoráma nyílik magára a tóra, a környező erdősávra, illetve az egész komplexumra. A termáltó környékén kialakított egyedi kis világ egyik legmonumentálisabb, legkiemelkedőbb eleme a 21 méter magas szárazcsúszda.
A Csiga-túra Tanösvény:
A Csiga-túra tanösvény Zalakarostól nyugatra, Zalamerenyétől pedig délkeletre található a Zalakarosi Parkerdő területén, hossza 1152 méter, interaktív tábláin megismerkedhetünk egyebek mellett az erdő gazdasági és védelmi szerepével, közjóléti feladataival, az erdei állatokkal és növényekkel, a hangostáblán pedig meghallgathatjuk az egyes madárfajok „énekét”. A tanösvény újdonságai az egyedi tervezésű relaxációs hullámpadok, de találkozhatunk interaktív kockaforgatós padokkal valamint íves ülőhelyekkel is.
Kis-Balaton és a Kányavári sziget:
Zalakarostól kb. 10 perc autózással elérhető a Kis-Balaton, mely a Balaton Felvidéki Nemzeti Park része. Csodás természeti értékek, érintetlen természet és sok élmény vár rád a Balaton-felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyein. Fedezd fel a legszuperebb ökoturisztikai célpontokat a Balaton régióban!
Bivalyrezervátum, Balatonmagyaród:

A rezervátumban százötven egyedet számláló, hazánkban legnagyobbnak számító bivalypopuláció mellett egy szürkemarhacsorda is látható. Az állatok megfigyelésében távcső és kilátó segíti a látogatót, amellyel a szerencsések a dagonyázó, legelésző bivalyok mellett a fürgén futkározó ürgéket is megfigyelhetik. Téli időszakban a bivalyok az istállóban látogathatók meg.

További információk

http://karosgarden.hu/

Térkép