Belföld
Hévízi wellness pihenés
Hévízi wellness pihenés
Hotel Palace Hévíz****
Eredeti ár:
108 900 Ft
Kedvezményes ár:
54 900 Ft
Az ajánlat még érvényes:
-50%
3 nap,
2 éjszaka
Félpanzió
2 felnőtt
wellness
baba- és gyerekbarát
wifi

Mit tartalmaz az ajánlat?

  • Hotel Palace Hévíz****
  • 3 nap / 2 éj teljes nyugalom és wellness 2 fő részére
  • Ellátás: félpanzióval (büféreggeli, büfévacsora)
  • Elhelyezés: kétágyas szobában
  • PLUSZ+: szállodai élményfürdő
  • PLUSZ+: pezsgőfürdő
  • PLUSZ+: finn és aroma szauna
  • PLUSZ+: gőzkabin
  • PLUSZ+: fürdőköpeny
  • PLUSZ+: gyermekszoba használat
  • PLUSZ+: fitnesz terem
  • TIPP!: Számos kellemes wellness szolgáltatással várjuk kedves Vendégeinket

Az igénybe vétel feltételei:

  • Felhasználható: 2020.09.01- 2020.12.22-ig (kivéve: 2020.10.23-11.01. időszak) a szabad helyek függvényében előre egyeztetett időpontban
  • Apartman felár: 6.000,- Ft/apartman/éj
  • Hosszabbítás: 29.900 Ft/ éj
  • Hétvégi felár: 10.000 Ft / 2 éj (péntek és/ vagy szombat éjszaka)
  • Gyermekkedvezmény: Gyermek 6-11,99 éves korig /fő/éj: 7.900,-Ft 2. Gyermek 6-11,99 éves korig /fő/éj: 7.900,-Ft Pótágy felár 12 éves kortól /fő/éj: 13.900,-Ft
  • Idegenforgalmi adó 2020. december 31-ig terjedő időszakban eltöltött vendégéjszaka utáni idegenforgalmi adó nem fizetendő.
  • Több utalványt is vásárolhatsz!
  • SZÉP kártyát is elfogadunk!

A szálláshely bemutatása:

Hotel:
Az impozáns megjelenésű Palace Hotel Hévíz belső átriumos épülete kiemelkedik a hévízi tó festői szépségű környezetéből, amely leginkább varázslatos, gyógyító erejű termálvizéről híres. Hévíz sétálóutcájában, a tófürdőtől mindössze 200 méterre található szálloda elegáns környezetben 165 igényesen berendezett, tágas, nemdohányzó szobával, illetve apartmannal várja a kikapcsolódásra és felfrissülésre vágyó vendégeket. Szállodánkban a hangsúlyt vendégeink kényelemére és kiszolgálására helyezzük.

Gasztronómia:
Szállodánkban eltöltött kellemes pihenés után kezdje napját egy finom és kiadós reggelivel. Vendégeinket bőséges büféasztalon hazai ízekkel kiegészített nemzetközi reggeli kínálat várja. Ha szobájában kíván reggelizni, úgy szobaszerviz szolgáltatásunkkal is állunk rendelkezésére. Egy finom reggeli után szeretettel várjuk kedves vendégeinket menü jellegű ebédre és (félpanziós) svédasztalos vacsorára is. A szállodai hallal szomszédos Monarchia Étterem kínálatát úgy állítottuk össze, hogy szállóvendégeinknek és az utcáról betérő látogatóknak egyaránt örömére és megelégedésére szolgáljon. Az étlapon a könnyed, nemzetközi jellegű fogások mellett néhány hagyományos magyar specialitás is megtalálható. Az ételekhez kitűnő borok választékából is ajánlunk. Árainkat a visszafogottság jellemzi.

A szállodai Walzer Kávézó és Bár kínálatát kávé és tea különlegességek, italok széles választéka, ízletes szendvicsek valamint sütemények teszi teljessé.

Masszázsok és kezelések a szállodában:

Masszázsok

Svédmasszázs:
A svédmasszázs alapfogásaira épülő masszázs. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival lazítja az izmokat, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz okozta negatív hatásokat, mint például a fej-, hát- és nyakfájás.

Frissítő talp-láb masszázs:
A talp rendkívül gazdag idegellátással rendelkezik, ezért megfelelő arra, hogy azon keresztül a szervezet egészét kezeljék. A két talpunkon az egész test tükörképe fellelhető. A talpmasszázs javítja az anyagcserét, a nyirokkeringést és ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.

Hátmasszázs:
Gerincizmok, váll, nyaki izmok alapos átgyúrása összenyomó és elernyedést eredményező fogásokkal, melyek serkentik az vérkeringést, lazítják a fáradt, megterhelt hátizmokat. Leginkább, ülőmunkát végzők számára javasolt, a helytelen testtartásból fakadó hát és derékfájás ellensúlyozása céljából.

Stresszoldó fej-nyak masszázs:
Feszültségoldó masszázs, mely levezeti a váll- és nyakkörnyéki izomfeszültséget. Igazán hatásos azoknak, akik az irodai stresszes ülőmunkával járó nyak és fejfájástól szeretnének megszabadulni.

Sportmasszázs:
A sporttevékenységek előtti masszázs lényege, hogy a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat felszabadítsák, ezáltal azok rugalmasak, ellenállóbbak, terhelhetőbbek legyenek. Az intenzív masszázs felkészít a testmozgásra, hatására jelentősen növekszik izomzatunk teljesítménye, és csökkennek a sérülések esélyei. A sporttevékenység utáni masszázs célja a regenerálás és a megfelelő izomtónus visszaállítása.

Illóolajos aromamasszázs:
Az illóolajok fontos szerepet töltenek be életünkben. Befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket, emlékeket ébreszthetnek fel bennünk. Az olajos (aroma) masszázs javallott: testi, lelki és szellemi regenerációra, közérzetjavításra.

Só masszázs:
A hátmasszázs során az elhalt hámsejteket távolítják el sós testradírral, de a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítik vele, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik. A masszázs mozdulatok segítik a felszívódást élénkítik a vérkeringést, javítják a sejt anyagcserét és a faggyúműködést. A kezelés során erősödik az immunrendszer, szépül, hidratálódik a bőr.

Egésztest masszázs:
Az egésztest masszázsnak - mely magában foglalja a láb-, derék-, hát-, váll-, kar-, nyak-, fejizmokat - tartós hatása van egészségünkre, általános közérzetünkre. Javítja a vérkeringést, lazítja az izmokat, előnyös az emésztésre és a vérellátásra, aktiválja a nyirokrendszert, és mindez elősegíti a salakanyagok eltávolítását, csökkenti a stressz hatásait is.


Beauty kezelések

Mézes méregtelenítő hátmasszázs:
A hát „T vonalán” speciális mozdulatokkal végzett kezelés a méz természetes hatóanyagait juttatja a bőrbe, miközben hatékonyan eltávolítja a kötőszövetből a lerakódott méreg- és salakanyagokat.

Arc és dekoltázs masszázs:
Arcmasszázsnál az arc, dekoltázsmasszázsnál pedig a dekoltázs izmainak masszírozását értjük, arcmasszírozással kombinálva. A kezelés alatt halk relaxációs zene szól, ami hozzásegíti a vendéget a teljes pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

Lávaköves masszázs:
A lávaköves masszázs nyugalmat és teljes pihenést biztosít, általa egy álomszerű állapotba juthatunk. Javítja a vérkeringést, enyhíti a fájdalmakat, feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet. Javítja, a nyirokkeringést ez által gyorsítja az anyagcserét és segíti a salaktalanítást, méregtelenítést. A masszázs valódi testi, lelki, szellemi élményt nyújt, kiváló stresszoldó, életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

Csokoládé krémes masszázs:
Az endorphint, koffeint, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó csokoládékezelés, alakformáló, karcsúsító hatású. Csökkenti a narancsbőr kellemetlen tüneteit, regenerálja, hidratálja és puhává varázsolja a bőrt.


Testkezelések

Csokoládé peeling:
A testradírozás( peeling) az elhalt hámsejtek és szennyeződések eltávolítását és ezzel együtt a bőr megújulását foglalja magában. A kezelés feltölti a szöveteket ásványi anyagokkal, ezzel is erősítve a bőr védelmi funkcióját.
A csokoládés peeling minden bőrtípusra ajánlható. Mélytisztító hatásának köszönhetően a távolítja el az elhalt hámsejteket. Puhítja, hidratálja és frissíti a bőrt, hatékonyan késlelteti az öregedést. A kezelés kiválóan alkalmas a bőrt előkészítésére a csokoládés masszázsra.

Csokoládé pakolás:
A csokoládé hidratálja, tonizálja és táplálja a bőrt, ezáltal öregedéskésleltető, oldott ásványi anyag tartalma miatt bőrpuhító, revitalizáló hatású. Idegrendszeri nyugtató, antidepresszáns, szorongáscsökkentő hatású. A bőr rendkívül bársonyossá válik, jótékony hatása kihat a közérzetre.

Csokoládé rituálé:
A rituálé elején teljes testpeelinget végzünk , amellyel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket,ezt követően teljes testmasszázst végzünk egy hidratáló csokoládés masszázskrémmel,majd a kezelést egy csokoládé pakolással zárjuk.

Karcsúsító maszk:
A laminariát az ásványi elem és organikus jód tartalma miatt használjuk. A lamináriát karcsúsító és revitalizáló kezelésekre használjuk. Hatása a salakanyagok eltávolításához is hozzájáruló organikus jódnak és ásványi sóknak köszönhető. Az azonnali és tartós hideg hatás javítja a vénás keringést és enyhíti a fájdalmat.

Feszesítő pakolás:
Feszesítő, fogyasztó méreganyag elvezető kezelés. Ez a termék elsősorban a nem annyira problémás test bőrfeszesítésén kíván javítani, mint amellett hogy a méreganyagok elvezetésében is kiváló.

Fáradt láb pakolás:
A lamiplast egy alginát testmaszk, melyet a fáradt láb tonizáló kezelésére használunk. Az azonnali és hosszantartó hideg hatás nyugtatja a fáradt lábakat. A maszk japán varázsdióban vadgesztenyében és ciprusban található természetes alapanyagok teljes keverékét tartalmazza melyek mind értonizáló hatásukról ismertek.

Zöldteás gél pakolás:
Teofilin tartalma miatt jótékony a salakanyagok elszállítására és a vérkeringés serkentésében. A benne található polifenol és a catechinek lekötik a szabad gyököket, az alkaloidák idegi stimulásként hatnak, a koffein pedig segíti a zsírok elégetését. Mindezek együtt a zöld teát egy kiváló antoxidánssá teszik.


Alternatív masszázsok

Yumeiho masszázs:
A Yumeiho gondolati hátterét az úgynevezett „testsúlyközpont – eltolódás elmélet” adja. A kezelés célja, hogy helyreállítsa a testrészek szimmetriáját, rendezze az elcsúszásokat és visszaállítsa a testi folyamatok harmóniáját. Akupunktúrás pontokon keresztül stimulálja a belső szervek öngyógyító folyamatait, oldja az izomgörcsöket

Tradicionális Thai masszázs:
A bangkoki eredetű masszázs egyesíti az akupresszúra, a jóga és a reflexológia elemeit. Nem csak az izmokra, hanem az energiát harmonizáló vonalakra és pontokra is hat. Célja, a test energiáinak aktivizálása ritmikus akupresszúrás nyomásokkal. Relaxációs, feszültség- és fájdalomcsökkentő hatása révén jótékony közérzetjavító kezelést jelent.

Shiatsu masszázs:
Japánból származó masszázs, amelyben a meridiánvonalak mentén elhelyezkedő akupresszúra-pontokon keresztül masszíroz a masszőr. A terápia nyomásokból, masszírozásból és nyújtásból áll. Elősegíti a szervezet öngyógyulását. A kezelés ruhában a földön, szőnyegen történik.

Talpreflexzóna masszázs:
A reflexológia az emberi test minden egyes részének megfelelő működésére kiható reflexpontokra gyakorolt nyomás tudományos technikája. Megfelelően végezve a masszírozás ingerületet küld a test különböző szervei, mirigyei és idegei felé. Célja: az egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. A feszültség csökkentése, revitalizálni, regenerálni, gyógyítani az egész szervezetet.

Nyirokmasszázs:
Aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. Kiüríti a szöveti ödémákat, csökkentve az érintett szervek fájdalmát, javítja a vérkeringést, sőt a sejtek táplálék és oxigén ellátását is. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok hamarabb kiürülnek.


Wellness szolgáltatások

Jade köves masszázságy:
A jáde kő a keleti gyógyászatban évszázadok óta használt féldrágakő. Mivel a rezgésszáma közel hasonló az emberi test rezgésszámával, kiválóan serkenti az életenergiánkat (csí). Emellett kiváló termodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik, sokáig képes megtartani és átadni a hőt a szervezetnek. A jade kövek a masszázs során megállnak a gerinc mentén futó, meghatározott akupunktúrás pontoknál, melyeket stimulálva feloldják az energiáramlást gyengítő blokkokat a szervezetben.

Szenzoros masszázsfotel:
A fotel automatikus programmal működik. A Teljes test masszírozó programot ajánljuk, ha az egész teste fáradt és kimerült. Felső háti szakasz masszírozását váll és nyakfájás esetén ajánljuk. Az egész masszázsprogram a hát felső részére koncentráló masszázst nyújt. Derékfájás esetén ajánljuk azt a programot amely teljes mértékben a deréktájra fejti ki a hatását. A Fenék és láb program az alsó testtájakra koncentráló masszázsprogram. Mivel nem vagyunk egyformák, és személyes panaszaink is különbözőek, ezért nagyon fontos a manuális beállítás lehetősége mellyel az Ön igényeire szabhatja a kezelést.

Gerinctornáztató készülék:
Krónikus gerincpanaszok esetén nagyon fontos, hogy az aktív gyógytorna előtt masszázzsal vagy passzív tornáztatással oldjuk a fájdalmak jelentős részét okozó kóros beidegződéseket a rossz tartást kiváltó izomgörcsöket. A passzív gerinctornáztató készülék izomgörcsöt oldó hatása egyben stresszoldó is.


Tradicionális gyógykezelések Hévízen:
A 4 csillagos Palace Hotel a Balaton északnyugati csücskénél, Keszthelytől mindössze 6 kilométerre fekvő Hévíz központi sétálóutcájában, a világ legnagyobb természetes meleg vizű, egész évben fürödhető termáltavától mindössze 200 méterre található.

A Hotel Palace belső átriumos épülete elegáns környezetben, 165 tágas, igényesen berendezett, légkondicionált, nemdohányzó kétágyas szobával és apartmannal várja Vendégeit.
Egészségük megőrzése ugyanolyan fontos, mint az esetleges betegségek gyógyítása.
Vendégeink kikapcsolódásáról és feltöltődéséről szállodánk wellness - gyógyászati centrumának széles körű szolgáltatásai gondoskodnak.

Szállodánk komplex kezelési programokkal várja az ide látogatókat, melyeket szakorvosi vizsgálat előz meg: balneoterápiás kúrák, melyek kombinálhatóak további kezelésekkel.

Gyógyászati centrumunk szolgáltatásai között szerepelnek a különböző mozgásszervi betegségek megszüntetésére, illetve enyhítésére alkalmas tradicionális hévízi kezelések: gyógymasszázs, elektroterápia, iszappakolás, hidroterápia és egyéb az orvos által felírt gyógykezelések, masszázsok. A gyógykúrák tartalmazzák a szakorvosi vizsgálatot és konzultációt. Nemcsak a reumatológiai panaszokkal érkezők találnak számukra kedvező kúrákat, hiszen külön program várja a szépülni-, relaxálni vágyókat, és mindenkit, aki pihenését az egészséges életmód jegyében szeretné eltölteni.

További információk

http://www.palacehotelheviz.hu/

Térkép